dilluns, 17 de març del 2014

34 ANIVERSARI

Hola amics, avui toca comentar la festa del 34 Aniversari del Casal. Portem celebrant aquesta festa uns quants anys. Alguns, malauradament, ja no en poden gaudir, però per altres és un dia que esperen amb il·lusió per trobar-se amb companys que potser durant tot l'any no coincideixen en les excursions o altres festes que celebren a la nostra Associació.








Com cada any en el dia del Aniversari, escollim la persona de més edat que assisteix al dinar per tallar el pastís. Aquest any va ser en Lluis Clot, de 91 anys, una persona molt activa i que si fa falta ens ajuda a torrar les castanyes el dia que fem el berenar.



Hem de dir que el dia 8 de Març ens varem reunir a l'esglesia amb Mossen Joaquim per celebrar la missa i que varem contar amb la Coral Parroquial que ens va acompanyar, i també amb l'Esbart Sant Genís amb els infantils i juvenils amb les seves danses que ens varen agradar molt a tots.

En acabar sortint de l'esglesia varem fer la fotografia de grup com sempre i a continuació a dinar a un restaurant del poble, on després de dinar poguerem ballar els que ho volien per fer baixar el peix..........



Bé, fins aquí el que ha sigut la nostra festa d'Aniversari, fins la propera que serà el dia 25 de Març amb la Calçotada i ball de disfresses.

                                                             Adeu-Siau   

1 comentari:

  1. Una festa molt lluïda, el dinar excelent i la vostra companyia encara més.....

    ResponElimina