dilluns, 31 de març del 2014

calçotada

Hola amics: El dimarts passat ens varem trobar per fer la Calçotada i el ball de disfresses, per cert ens va anar molt bé.



Primer l'esmorzar a l'area del Penedès amb tranquilitat i sense presses. Després varem anar a visitar la Capella de Montferri que és una rèplica de les montanyes de Montserrat, obra del deixeble d'Antoni Gaudí  l'arquitecte Josep Maria Jujol. Una obra molt bonica amb uns arcs units amb punta i sense cap pilar que els aguanti. A l'exterior es pot veure la façana de color gris, semblant a les montanyes de Montserrat tal com deiem fetes amb sendra, grava, ciment i aigua del riu Gaià. Recomanem si no ho heu vist que hi feu una visita. Al sortir ens varen deixar sentir la música de les quatre campanes que hi han al costat de la capella, una de les quals pesa 1600 kilos i que sonen molt bé.
Després varem anar a Alcover a fer la calçotada i el ball de disfresses. Allà també hi havia un altre grup de Barcelona i tots junts varem ballar un ratet per fer baixar el dinar.


Bé fins aquí la sortida del mes de Març, la pròxima es el dia 8 d'Abril a la tarda, anirem a veure les Coves del Toll i a berenar per aquells voltants, a veure si us animeu........


                                                         Adeu ----Siau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada