dilluns, 3 de març del 2014

Dijous LLarder

Hola amics: El passat dia 27, varem celebrar el dijous llarder al nostre Casal, amb unes 82 persones. Com cada any en aquest dia aprofitem per donar als nostres socis el llibret de les activitats que portarem a tedurant l'any i l'estat de comptes de l'Associació .

Malauradament aquest any també ens ha arribat la crisi i ens veiem obligats a apujar la cuota. Ja fa tres anys que no s'ha apujat i els gastos fixes que hem de pagar són molt lluny de les cuotes que cobrem , gairebè la meitat. Per tant molt a pesar de la junta actual, hem decidit de passar a cobrar 18 Euros a cada soci, tot i que per anivellar els gastos fixes, hauriem de posar la cuota a 24 Euros, cosa que haurem d'anar fent gradualment. Però no és el mateix perdre 3000 Euros més o menys que perdre´n 5000 cada any.
En el curs de l'assemblea que varem fer el dijous, tot i alguna queixa, ens posavem d'acord per majoria en aprovar la puja. Tot i ser conscients que algun soci no continuarà a la nostra associació, creiem que és necessari fer-ho i aprofitem per convidar-vos al 34 aniversari del Casal, que si déu vol celebrarem el dissabte dia 8 de març, al restaurant on ens serviran un àpat festiu amb pastís i 34 espelmes.
Bé, gràcies a tothom i fins aviat!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada