dijous, 14 de febrer del 2013

Carnestoltes Tossa de Mar


  Fotografía
Hola amics! La primera excursió del 2013 l'hem fet a Tossa de Mar, amb una vista espectacular des del cim del castell, pujant per us carrers empedrats fins dalt, on es veu tota la platja i part de la costa.
 Després hem visitat una botiga de pells, on ens han presentat un desfile de models tant de dona com d'home. En acabar la demostració de les jaquetes i complements, algú va comprar alguna coseta.
 Fotografía
  Tot seguit vam anar a la Masia de Tordera a dinar, on ens varen obsequiar mentre dinavem amb un show flamenc amb travesti inclòs. I com no, després teniem el ball, aquesta vegada amb disfresses.
A tots ens varen donar premi, tant els del restaurant com la junta del Casal de Taradell.
Fotografía

Bé amics, fins aquí la primera sortida de l'any. Us esperem el dia 2 de març a la festa del 33 Aniversari del Casal. A les 12 tindrem missa, ballets amb l'Esbart Sant Genís, fotografia de grup i dinar a un restaurant de Gurb, per cert és molt bonic, allà s'hi celebren molts casaments, festes o comunions. Doncs animeu-vos i fins aviat! Adeu siau!

1 comentari:

  1. Us he de felicitar ! cada dia en sabeu més de fer fotos, d'escriure breument el que heu fet i lo bé que us ho heu passat. Llarga vida als jubilats de Taradell!

    ResponElimina