dimarts, 5 de març del 2013

33 Aniversari del Casal

Hola amics: de nou amb vosaltres, ara per dir-vos que la festa del 33 Aniversari va ser un èxit. Doncs segons ens ha comentat molta gent que hi va assistir els va agradar, tot i que respecte als anys anteriors hem hagut de canviar de restaurant, ja que l'Hotel Rosa està en obres.
A les 12 varem anar tots a missa. 

 
En acabar, l'Esbart Dansaire Sant Genís, ens va obsequiar amb les seves danses dels grups infantils i juvenils. Tots ho va fer molt bé.

 
Després, amb autocar ens varem desplaçar fins a Gurb, a la Vila dels Masrramon. Allà ens varen servir un dinar amb cocktel de benvinguda i "fondiu" de formatge amb pastes salades. A l'entrar al menjador amb sorpresa veiem que les taules eren rodones i les cadires amb fundes blanques, com si fós un casament. Tot molt ben presentat i a repetir qui ho volia.
El mossèn Joaquim ens va tornar a sorprendre amb els seus balls i alguna cançó.


A continuació, les dues senyores més grans que hi havia al dinar, varen fer els honors de tallar el pastís, molt bo per cert. Després varem seguir amb els balls de la Marta que com cada any ens acompanya a la festa.
Bé, fins aquí el que va donar la 33ª Festa del nostre Casal.


                                                                             Adéu siau!

1 comentari:

  1. Feia una mica de por encetar una experiència nova en el tema del nou restaurant, àpat sofisticat i un ambient diferent, però per els comentaris que es copsen pensem que ha anat molt bé. GRÀCIES A TOTS I A TOTES PER LA VOSTRA COMPANYIA.

    ResponElimina