diumenge, 30 de desembre del 2012

Fem cagar el tió

Hola amics, després d'uns dies sense notícies us escric quatre ratlles i us poso unes fotos de l'última festa que hem celebrat tots junts al casal, el pre-Nadal caga tió dels jubilats de Taradell.
Aquest any vam canviar una mica el menú i ens han dit que va agradar molt. De primer un pica-pica tipus cóctel (enciam, pinya, musclus, llagostins, pals de cranc, tomàquets cherrys, olives i salsa rosa), de segon un bon tros de braó de xai amb verduretes, i de postres un tall de coca amb turrons. Després un brindis amb un bon cava a la salut de tots nosaltres.
Mireu quines taules més ben parades !!!


Com a anècdota, comentar-vos que hi havia una sorpresa: teníem conjuntament al dinar, dues generacions de la mateixa família, pare i filla: en Francisco i l'Assumpció Tort. I els vam fer cagar el tió a tots dos. Va ser molt emotiu i aquí en teniu la prova.
 


I perquè tothom marxés una mica més feliç, vam obsequiar a tots els assistents amb una bossa regal amb productes nadalencs per compartir amb la família aquests dies tant entranyables.


Res més amics. Us desitgem molt bona entrada al 2013 !!!

2 comentaris:

  1. Ei ! que bé que es veuen aquestes taules tant ben parades ... i les bosses amb els regals! I el millor de tot, la cara de felicitat d'en Francisco! Que tingueu tots plegats bona entrada al 2013 !!!

    ResponElimina
  2. El Caga Tió va ser un EXIT!, els veritables protagonistes de la Festa sou vosaltres!

    Moltes Gràcies per la Vostra Asistència !!

    ResponElimina