divendres, 16 de novembre del 2012

Excursió sorpresa

Hola amics! Estem molt contents per la nostra acollida entre tots vosaltres, en poc més d'un any ja portem prop de 3000 visites al nostre bloc, la qual cosa vol dir que a algú li interessen les nostres activitats i petites notícies. Aquesta vegada és per dir-vos que l'excursió sorpresa ha estat un èxit ja que varem omplir l'autocar de 63 plaes i amb gent de reserva per si es produïa alguna baixa d'última hora. Al matí sense que ningú sabés on anavem varem anar a esmorzar a la Gleva amb pa i tomàquet, excel·lents embotits, greixons, aigua, pa, vi i cafè o tallat. Després ens vam dirigir a Olot, on vam visitar el museu dels volcans, on ens varen fer viure una rèplica d'un terratrèmol, que va ser espectacular, talment semblava de veritat, ens moviem tots.





Després, com que ens quedava temps abans de dinar, varem visitar les cases penjades de Castellfollit de la Roca, assentades sobre un penya-segat molt impressionant.



El dinar a Sant Joan Les Fonts, tot el dia de sorpresa en sorpresa, ja que ningú sabia on aniriem. Segons les opinions de la majoria de gent, una excursió amb valoració entre 7 i 10, molt agraïda per la organització de la sortida. Fins aquí els nostres comentaris, adéu siau!!

1 comentari: