dilluns, 18 de juny de 2012

Vilassar de Dalt

Hola amics! De nou amb vosaltres, per informar-vos de la nostra excursió a Vilassar de Dalt.
Com que és relativament aprop varem sortir a les 9 del matí, i en arribar a Vilassar la majoria ja havien esmorzat, però vam anar a fer un cafetó i algú un refresc.

Seguidament vam anar a visitar el Cau del Cargol, on es poden veure unes mil espècies de diferents procedències: Amèrica, Japó, Australia, Nova Zelanda, etc. En les diferents vitrines s'hi podia veure també una de les conquilles, amb una perla petiteta dins, tot plegat molt curiós.Després visitarem els Forns Romans, el recinte arqueològic de la Fornaca està documentat amb tres forns. El primer fou excavat per un grup de Vilassar de Dalt l'any 1949, els forns número dos i tres foren descoberts durant les excavacions realitzades l'any 2002, en motiu de l'urbanització del sector.


 L'estructura que envolta l'edifici fou promogut per l'ajuntament i dissenyat per l'arquitecte Toni Gironès, tot ell fet amb pedra, amb paret seca aguantat per un "mallasso" de ferro. En acabar la visita, ens vam dirigir a la Illa Fantasia, un complex de diversió aquàtica amb tobogans i piscines, lloc perfecte per la quitxalla i els grans.
Després vam dinar al restaurant del mateix complexe, on també vam poder ballar un ratet. Més tard, abans de marxar a casa ens vam parar a passejar pel port de Mataró.
Bé, això és tot, fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada