dimecres, 16 de novembre del 2011

Excursió sorpresa

Hola amics: De nou amb vosaltres, aquesta vegada us comentem la visita o excursió sorpresa . Per tal de fer més distreta la sortida, ningú sabia on anavem i després d'esmorzar, la majoria de gent, en un paper varen apuntar el lloc on pensaven que podiem anar a passar el dia.
Hem de dir que no hi va haver cap persona que ho endevinés tot, ni la ciutat o poble ni el nom del restaurant Les pistes que donàvem eren: comença per T i acaba amb A I el nom del restaurant amb E i acabava amb O, o sigui, visitarem Tàrrega i dinarem a El Faro de Balaguer.


A Balaguer varem anar a veure el Santuari del Sant Crist. El 28 de Juliol de 1936 la seva imatge fou cremada a la Plaça del Santuari, només se'n va salvar el peu dret, que acabada la guerra civil, s'incorporà a la nova talla que fou intronitzada pel Bisbe Ramon Iglesias el dia 12 de Març de 1947.


Com sempre que podem, i després de dinar, disfrutem amb uns quants balls per fer baixar el dinar i el cava.
I de retorn cap a casa aquesta vegada ens va acompanyar la pluja amb força intensitat, i fins aqui la nostra excursió sorpresa.    Adeu-siau

3 comentaris:

  1. Que bé que us ho passeu! Que la foto estigui borrosa, deu ser cosa de la velocitat que teniu al ballar, oi ? Endavant les atxes! Una abraçada.

    ResponElimina
  2. M'han dit que va estar una excursió molt maca!!

    ResponElimina