dilluns, 23 de maig del 2011

Vall D'uxó i Morella

 Una de les altres excursións que hem fet aquests tres dias es la visita a Castelló .

Les Coves de Sant Josep , son espectaculars,es visiten amb unes barques que creuen el riu subterrani amb un trajecte d'uns 900 metres i a peu uns 300 metres per les galeries fins que tornes a pujar a la barca,hi caben unes 14 persones a cada barca.

Es poden veure estalactites i estalacmites,i al sostre, formacions semblants a una medusa o un cocodril o un calamar..... tot plegat  és molt curiós.

--------------------------

MORELLA

Morella poble "medieval" voltat per una muralla de 1500 metres i presidida per un castell,té uns carrers estrets i preciosos raconets on es venen molts jerseis i mantes Morelleses ,també hi ha una esglesia Gótica Santa Maria la  Major amb un orga preciós i una volta circular únic a tota Espanya,s'hi accedeix per una escala de cargol,és del segle XIII.Al voltant de Morella, hi veiem un aqueducte molt ben conservat i oliveres centenáries al llarg de 40 kilómetres venint de Vinarós. Els dolços tipics de Morella són els "flaons" una espécie d'empanadilla peró feta amb farina ous i ametlla quallada i sucre  bonissims......


1 comentari:

  1. Fa molts anys també vaig fer aquesta excursió que en tinc un agradable record, a part dels flaons; vaig descobrir la cecina un embotit de vedella semblant al llom embotxat.

    ResponElimina